Prezervatīvi: daži fakti un informācija par to, kā tos pareizi lietot…

Prezervatīvi: daži fakti un informācija par to, kā tos pareizi lietot…

Prezervatīvi  -  vienīgais līdzeklis, kas var veiksmīgi aizsargāt pret seksuāli transmisīvām slimībām un tajā pašā laikā papildu - no nejaušas grūtniecības. Protams, prezervatīvi var sniegt lielāku baudu, palīdzēt maksimāli atvieglot relaksāciju, lubricēti aizsargi neļaus sajust diskomfortu, ja mitrums nav pietiekams. Acīmredzami, prezervatīvi ir vislabākais aizsardzības līdzeklis. To uzticamība - 97%. Būtu 100% aizsardzība, ja ne kļūdas, ko pieļauj paši cilvēki izmantojot prezervatīvus.

Prezervatīvi tiek izmantoti pirms ejakulācijas. Daži apgalvo, ka prezervatīvi mazina baudu, tad berzes laikā tos neizmanto. Uzvelk tikai tad, kad vīrietim tuvojas  ejakulācija. Tas - nav labi, un šāda veida aizsardzība mums atgādina pārtrauktu dzimumaktu . Pirmssperma var iztecēt agrāk, un vajag pavisam maz, lai sievietei iestātos  grūtniecība. Tātad, izmantojiet īpaši plānus prezervatīvus, kuru izvēle pašreiz ir ļoti plaša, tāpēc  Jūs atradīsiet sev piemērotāko.

 Prezervatīvs tiek izmantots pārāk ilgi. Lai gan sekss, kas  ilgst vairāk nekā 30 minūtes, parasti ir tikai filmās, bet gadās  arī dzīvē. Ja jums patīk ļoti ilgi dzimumakti, kas ilgst ilgāk par 30 minūtēm - tad ir vērts nomainīt prezervatīvu ar jaunu. Sīkums, bet tas var nodrošināt daudz labāku aizsardzību.

Prezervatīvam jābūt perfekti  piemērotam vīrieša dzimumloceklim. Prezervatīvu ražotāji cenšas piedāvāt  daudz  un dažādu izmēru prezervatīvus, bet vīrieši joprojām pērk standarta, jo  vienkārši nezina, ka prezervatīvu izmēri ir atšķirīgi. Tātad, mēs iesakām iegādāties prezervatīvus, kas lieliski piekļaujas dzimumloceklim no locekļa augšas līdz pašam galam. Prezervatīvs nevar nosegt tikai galu, jo seksa laikā tas vienkārši  noslīdēs.

Divu  prezervatīvu izmantošana. Diezgan bieži nesen uzsākuši dzimumdzīvi,  ļoti baidās, ka prezervatīvs var saplīst, tāpēc izmanto divus aizsardzības līdzekļus. Tas noteikti nav nepieciešams, jo labs prezervatīvs Jūs pilnībā aizsargās un patiešām nav nepieciešams izmantot divus prezervatīvus, cerot, ka tāda aizsardzība būs labāka. Tiešām nē. Gluži pretēji, ir lielāka iespējamība, ka otrais prezervatīvs vienkārši noslīdēs un atradīsies tādā vietā, kur viņam nevajadzētu būt.

Apskatiet, kāds ir prezervatīva derīguma termiņš. Ja vēlaties būt mierīgs, ka prezervatīvs patiešām būs kvalitatīvs un seksa laikā nesaplīsīs – tādā gadījumā ir ļoti svarīgi izmantot aizsardzības līdzekļus, kuriem ir aktīvs derīguma termiņš. Daudziem šķiet, ka prezervatīviem nav derīguma termiņa un nav nekādas atšķirības, ka tie nav ieteicami lietošanai. Tā ir  - kļūda.

Prezervatīvs var noslīdēt pēc seksa. Protams, kad pēc akta beigām Jūs vēlaties ilgāk izjust partnera tuvumu   tik ilgi, cik vien iespējams, tāpēc dzimumloceklis netiek izvilkts. Taisnība, dzimumloceklis saraujas un vienkārši sperma prezervatīva iekšpusē var iztecēt. Tāds sīkums, bet var iestāties nevēlama grūtniecība.  Vislabāk  dzimumlocekli  izvelciet kamēr  tas ir erekcijā.

Lubrikantu izmantošanas nozīme. Ja ir grūti uzbudināties, tad papildu līdzeklis patiešām ir laba izvēle. Pašlaik prezervatīvi vispār ir ļoti atšķirīgi. Tie ne tikai aizsargā, bet arī uzlabo slīdēšanu, palīdz sniegt lielāku baudu. Papildus izvēlieties  biezākus prezervatīvus, ja plānojat  anālo seksu. Šādiem prezervatīviem  vajadzētu būt papildus lubricētiem, lai slīdēšana būtu patīkamāka.

Dzimumakta pārtraukšana - nav izeja. Prezervatīvi jāizmanto katra seksa laikā, jo ​​tikai tā nodrošināsiet  efektīvu aizsardzību. Bieži vien jauniešu starpā tiek izmantots pārtraukts dzimumakts - ļoti slikts līdzeklis pret  nevēlamu grūtniecību, jo daudz agrāka pirmspermas izdalīšanās var būt grūtniecības cēlonis. Pirmām kārtām tāpēc, ka vīriešiem pirms beigām ir vislielākā prieka sajūta, tāpēc nevajadzētu tos apgrūtināt ar prasību stimulēt ar roku, kad baudījums -vislielākais.

Prezervatīvi - labākais aizsardzības līdzeklis. Vissvarīgākais ir atrast Jums piemērotākos izmērus un papildu funkcijas.