Prezervatīvi 

Rāda 25 - 36 no 132 produktiem

Prezervatīvi - viens no drošākajiem un populārākajiem līdzekļiem, lai novērstu nevēlamu grūtniecību un seksuāli transmisīvās slimības. Izmantojot tos, gan Jūs, gan Jūsu partneris varēs pēc iespējas labāk atslābināties, baudīt katru intimitātes brīdi un neuztraukties par kaislīgas nakts sekām. Prezervatīvi tiešsaistē - lieliska izvēle tiem, kuri vērtē pievilcīgu cenu un kvalitātes attiecību. Mūsu vietnē jūs atradīsiet plašu šo aizsardzības līdzekļu klāstu, lai Jūs varētu apmierināt savas cerības lētāk.

Izvēles iespējas

Pretēji daudziem citiem kontracepcijas līdzekļiem prezervatīviem nav blakusparādību. Turklāt tiem nav nepieciešama ārsta recepte, un varat atrast vairāk nekā 10 dažādu zīmolu un veidu. Viena no populārākajām izvēles iespējām - labi pazīstami prezervatīvu zīmoli, piemēram, kā: Durex, LifeStyles, Skins, EXS, Pasante, Skyn. Pērkot mūsu tiešsaistes veikalā tiek sniegta  iespēja tos iegādāties vienībās vai komplektos.

Mūsdienu tehnoloģijas ir palīdzējušas radīt tādus prezervatīvus, kuri nemazina baudas sajūtu, bet daži pat stiprina to. Šeit jūs atradīsiet stimulāciju stiprinošus, ejakulāciju aizkavējošus, aromatizētus, krāsainus, bagātinātus ar aromātiem. Kā arī – piemērotus anālajam seksam bez lateksa. Prezervatīvi tiešsaistē -  iespēja izmēģināt vairākus un dažādus šīs aizsardzības variantus un atrast, kas Jums visvairāk patīk.

 Kāpēc ir vērts pirkt pie mums?

• Mēs pārdodam prezervatīvus, ko  saņemam tieši no ražotājiem. Tāpēc tie ir ne tikai oriģināli, bet arī augstas kvalitātes. Turklāt prezervatīvi tiek pārdoti par zemāku cenu nekā lielveikalos.

• Mēs  dodam iespēju  Jums izveidot ideāli piemērotu dažādu preču zīmju komplektu. Varat  izvēlēties vēlamo daudzumu individuāli.

• Jo vairāk pirksiet, jo zemāka vienības cena.

• Pērkot tiešsaistē, prezervatīvi ir lētāki ne tikai paša produkta cenas dēļ, bet arī ietaupītā laika dēļ: pasūtījumu piegādāsim  tieši uz Jūsu mājām vai tuvākajā pasta nodaļā.

• Mēs garantējam pilnīgu konfidencialitāti - preces tiek iepakotas tā, lai netiktu izpaustas pakas satura pazīmes. Tātad jums nebūs jākautrējas  no pārdevēja  vai kurjera, kurš piegādā sūtījumu.

Varat izvēlēties saskaņā ar prezervatīvu lielumu, ražotāju vai prezervatīva veidu (no garšas, aromāta, stimulējošiem un  rotaļīgākam seksam). Uzlabojiet savu  seksu, nejūtot bailes no iespējamām sekām un baudiet katru kaisles brīdi. Prezervatīvi tiešsaistē - lēti, ērti un konfidenciāli.

Vairāk